Ce spun clienți despre noi:

Oferte verificate de rent a car din , de la mașini ieftine pana la mașini de lux sau microbuze.
Ce fel de călător ești? 
Îți aducem cea mai variată gamă de mașini de închiriat din la prețuri foarte bune.  Decide ce tip de mașină se potrivește scopului tău și condu căutarea! 

Compară ofertele de inchirieri auto din

Alege varianta de preț, confort sau încredere care ți se potrivește. Te ajutăm să găsesti una dintre cele mai bune variante de preț între mii de mașini de la firmele de rent a car din . Gaseste oferte de la companii de renume, ce garantează la rândul lor pentru o bună experiență de rent a car in . Servicii verificate periodic de catre noi si prin feedback-ul clientilor.

Simplu, rapid și economic cu TopCarRentals: O căutare, 1 site, mii de mașini.

Mașini ieftine de închiriat în

Simplu și rapid, alege dacă vei călători mai mult în oraș, nu ai bagaj mare, si iti doresti sa nu depinzi mijloacele de transport in comun. Avem unele dintre cele mai bune si sigure opțiuni pentru serviciile de inchirieri auto iefine.

Avantaje: consumul mic, volumul mic și economii mari.

masini ieftine

Închirieri auto de lux în

Prima impresie contează și drumul de multe ori definește călătoria. Alege să dacă experiența de călătorie este la fel de importantă pentru tine ca succesul. Dacă vei călători pe distanțe mari și ai nevoie de spațiu pentru bagaje, sau pentru a gândi relaxat strategii, atunci o să vrei avantajul adus de plusul de imagine al mașinilor din gama de lux. Sunt mașini de închiriat potrivite pentru călătorii de afaceri sau aventură, iar cei care le conduc apreciază estetica și prestanța mașinilor.

masini ieftine

Microbuze de închiriat în

Alege dacă vei călători pe distanțe mari sau călătorești însoțit de un grup. Iti oferim microbuze de 6, 7, 8 si 9 locuri, perfecte pentru calatorii cu familia, excursii, sau firme care au calatorii de business. Iti oferim si suport telefonic pentru a gasi cea mai potrivita varianta in functie de scopul si destinatia calatoriei.

masini ieftine

Închirieri auto fără garanție

Alege închirieri auto daca doresti sa scapi de stresul daunelor. Opțiunea de închiriere auto garanție în te scutește de raspundere în caz de daune survenite din neglijență. Sistemul de închirieri auto fără garanție exclude depozitul și acoperă riscurile închirierii autoturismului prin Asigurarea Integrală. Acest tip de asigurare reduce costurile garanției la zero sau le diminuează la 50-200€, în funcție de opțiune și de furnizor. Poți opta pentru această asigurare în pasul al doilea al procesului de rezervare.

masini ieftine

Mașini de închiriat cu cutie automată

Dacă ești în căutarea unei mașini de închiriat în cu cutie automată, ai ajuns în locul potrivit. Avem pregatite pentru tine o multime de masini cu cutie automata, din absolut toate clasele de auto.

masini ieftine

TopCarRentals - Pasiune, transparență și profesionalism în închirieri auto


Salutare! Sunt Dan Morar, fondatorul TopCarRentals. Mă bucur să vă întâmpin pe TopCarRentals . După o experiență solidă de 10 ani în calitate de proprietar al unei firme de închirieri auto, am avut ocazia să învăț, să evoluez și să identific nevoile specifice ale clienților din România. După interacționarea cu mii de clienți, am ajuns la concluzia ca este nevoie de transparență, lipsa acesteia creând de multe ori frustrare și nemulțumire. Din această experiență s-a născut, în 2020, TopCarRentals - o platformă creată cu pasiune pentru a aduce transparență în serviciile de închirieri auto, prin afișarea instantă în dreptul fiecărei mașini listate a costului total, a depozitului și a principalelor servicii adiționale pe care clienții le utilizează cel mai des. Toate serviciile oferite în sunt selectate și verificate personal de către mine. De asemenea, feedback-ul vostru mă ajută constant să îmbunătățesc și să verific calitatea lor. Alăturați-vă comunității TopCarRentals și experimentați o nouă dimensiune a serviciilor de închirieri auto în !

Păreri și sentimente ale clienților care au apelat la serviciile de închirieri auto

Listăm pentru tine ofertele companiilor de închirieri auto din verificate periodic și personal de către noi atât în teren cât și în relația cu clienții. Clienții au decis, iar experiența lor se va transforma și în experiența ta. Vezi alături de fiecare mașină selectată rating-ul la care a ajuns compania. Bazează-te pe informații reale, de la clienți reali. Îți prezentăm câteva dintre părerile și sentimentele clienților care au închiriat deja:

Vizitează România la volanul unei mașini închiriate

Călătorește spre acasă în sau vizitează România în calitate de turist. Avem pentru tine câteva informații utile care să te ajute la descoperirea unei noi destinații alături de TopCarRentals.ro. Pentru un plus de inspiratie si obiective turistice pentru calatoria ta te invitam sa vizitezi locuridinromania.ro. Ai nevoie de cazare in ? Iti recomandam siteurile turistinfo.ro si travelminit.ro.

Întrebări frecvente despre serviciile de închirieri auto din

1. Care sunt cele mai bune companii de închirieri auto în ?

Aceasta poate depinde de preferințele personale și de nevoile specifice. Noi listăm pe site doar companii foarte bune, verificate personal de atât de către noi la momentul listării și pe parcursul colaborării, cât și cu ajutorul review-urilor de la fiecare client care închiriază o mașină.

2. Cum pot rezerva o mașină de închiriat în ?

Rezervarea se poate face online pe site sau telefonic, ulterior primind voucherul rezervării pe email.

3. Care sunt prețurile medii pentru închirierea unei mașini în ?

Prețurile variază în funcție de tipul de mașină, durata închirierii, perioada anului și compania aleasă. În medie, prețul pentru o mașină din clasa mică este de 20 de Euro pe zi, pentru o mașină din clasa medie automată 28 de Euro pe zi, pentru o mașină de lux 70 de Euro pe zi și pentru un microbuz 50 de Euro pe zi. Vă oferim posibilitatea să comparați prețurile companiilor dar și politicile de închiriere, având posibilitatea rapidă de a vizualiza cele mai importante caracteristici, acestea fiind afișate lângă fiecare mașină listată:

intrebari frecvente

4. Ce documente sunt necesare pentru a închiria o mașină în ?

Pentru a închiria o mașină în aveți nevoie de permis de conducere valid cu o vechime minimă de un an, carte de identitate sau pașaport, și, în unele cazuri, un card de credit pentru depozit.

5. Există vârstă minimă pentru a închiria o mașină în ?

Majoritatea companiilor de închirieri auto listate impun o vârstă minimă, adesea de 21 de ani. Avem însă listate și companii care impun o varsta minima de 19 ani. Vezi rapid asta în dreapta fiecărei mașini listate la secțiunea “Detalii importante”:

intrebari frecvente

6. Care sunt condițiile de asigurare pentru mașinile închiriate în ?

Asigurările includ asigurarea de răspundere civilă, asigurare de daune - CASCO. Pentru eliminarea completă a depozitului puteți opta pentru Asigurarea Integrală. Vezi rapid asta în dreapta fiecărei mașini listate la secțiunea “Posibilitate fără depozit”:

intrebari frecvente

7. Pot traversa granițele cu o mașină închiriată în ?

Da, de obicei, este posibil să traversați granițele cu mașina închiriată, dar trebuie să informați compania de închirieri și să respectați termenii și condițiile specifice. Vezi rapid asta în dreapta fiecărei mașini listate la secțiunea “Ieșire din țară (UE)”:

intrebari frecvente

8. Care sunt regulile privind returnarea mașinii închiriate în ?

Returnarea mașinii se face la locația specificată în contract, respectând data și ora stabilite. În cazul în care doriți să modificați detaliile returnării trebuie să anunțați în prealabil compania de închiriere. Este important să returnați mașina în aceeași stare în care ați primit-o.

9. Ce opțiuni de plată sunt acceptate pentru închirierea auto în ?

Majoritatea companiilor de închirieri auto listate acceptă plata cash și carduri de credit sau de debit. Vezi rapid asta lângă fiecare mașină listată la secțiunea “Plată și Depozit”:

intrebari frecvente