TopCarRentals.ro găsește instant pentru tine rezultatele preluate din zeci de oferte pentru serviciul de rent a car , de la mașini ieftine la mașini de lux sau microbuze pentru grupuri. Zeci de locuri de preluare și predare in printr-un sistem intuitiv de închirieri auto și economii.
Ce fel de călător ești? 
Îți aducem o gamă mare de mașini de închiriat din la prețuri foarte bune.  Decide ce tip de mașină se potrivește scopului tău și condu căutarea! 

Comparăm mii de mașini de la unele dintre cele mai bune companii de închirieri auto din . Tu conduci căutarea. 

Alege varianta de preț, confort sau încredere care ți se potrivește. Ne străduim să vă ajutăm în selectarea uneia dintre cele mai bune variante de preț și căutarea între mii de mașini de la firme de tip de rent a car . Oferim rezultate de la companii de renume, ce garantează la rândul lor pentru o bună experiență de rent a car in , pentru tine. 

Simplu, rapid și economic cu TopCarRentals: O căutare, 1 site, mii de mașini.

Mașini ieftine de închiriat în

Opțiunea cea mai la îndemână pentru drumuri rapide și metropole aglomerate. Simplu și rapid, alege dacă vei călători mai mult în oraș și nu ai bagaj mare. Avem una dintre cele mai bune opțiuni pentru călătorii ce preferă mobilitatea și pentru care a ajunge ieftin, rapid și fără pretenții la destinație este un imperativ. Consumul mic, volumul mic și economiile mari fac din aceste mașini de închiriat variantele cele mai solicitate prin TopCarRentals. Căutările noastre răspund căutării tale și îți oferim variante potrivite pentru nevoia călătoriei care te aduce la .

Compară prețurile și recenziile și alege mașina cea mai apropiată, pentru a începe călătoria cu 1 site, o căutare, pe TopCarRentals.ro
Echipa noastră îți facilitează călătoria economică în mașina clasa Ieftine ideală.

Închirieri auto de lux în

Prima impresie contează și drumul de multe ori definește călătoria. Alege să dacă experiența de călătorie este la fel de importantă pentru tine ca succesul. Dacă vei călători pe distanțe mari și ai nevoie de spațiu pentru bagaje, sau pentru a gândi relaxat strategii, atunci o să vrei avantajul adus de plusul de imagine al mașinilor din gama de lux. Sunt mașini de închiriat potrivite pentru călătorii de afaceri sau aventură, iar cei care le conduc apreciază estetica și prestanța mașinilor. TopCarRentals.ro adună în 1 site, o căutare, variantele din care să își alegi experiența și care să îți definească succesul.

TopCarRentals.ro îți facilitează călătoria exclusivista cu mașina de lux potrivită scopului călătoriei tale.

Microbuze de închiriat în

Vă așteptăm gata ca voi să spuneți START. Pentru grupurile organizate sau nevoia de spațiu suplimentar, alege dacă vei călători pe distanțe mari sau călătorești însoțit de un grup. Cu mașini ce au de la 7 la 12 locuri, și beneficiul dimensiunilor reduse pentru o asemenea capacitate, aceste variante de mașini de închiriat sunt preferatele grupurilor organizate care au nevoie de spațiu pentru bagaje, accesorii sport sau business și avantajul a mai multe locuri într-o mașină compactă. Sunt variantele potrivite pentru călătorii outdoor sau de familie extinsă și alegem mereu cele mai potrivite variante listate pe topcarrentals.ro. Iar suportul echipei noastre îți facilitează călătoria de vizitare completă cu mașinile de tip microbuz de închiriat potrivite itinerariului stabilit.

Închirieri auto fără garanție

Alege închirieri auto fără garanție, ori de câte ori îți dorești o experiență rent a car simplă, rapidă și economică. Opțiunea de închiriere auto fără depozit de garanție în te scutește de plata valorii răspunderii în caz de daune survenite din neglijență. Sistemul de închirieri auto fără garanție exclude depozitul și acoperă riscurile închirierii autoturismului prin Asigurarea Integrală. Acest tip de asigurare reduce costurile depozitului de garanție la zero sau le diminuează la 50-200€, în funcție de opțiuni și de furnizor. Puteți opta pentru această asigurare în pasul al doilea al procesului de rezervare.

Mașini de închiriat cu cutie automată

Dacă ești în căutarea unei mașini de închiriat în cu cutie automată, ai ajuns în locul potrivit. Preferințele pentru închirieri auto cu cutie automată sunt tot mai populare deoarece satisfac nevoile pentru confortul și ușurința condusului, într-un trafic tot mai aglomerat. Cel mai important, opțiunile convenabile de rent a car pentru mașinile cu cutie automată avantajează condusul urban și călătoriile de vacanță.

Companiile de închirieri auto pe care ne bazăm și care îți oferă unele dintre cele mai ieftine opțiuni

Listăm pentru tine companii de rent a car din verificate. Clienții au decis, iar experiența lor se va transforma și în experiența ta. Vezi alături de fiecare mașină selectată rating-ul la care a ajuns compania. Bazează-te pe informații reale, de la clienți reali, pentru mașini reale și reala ta plăcere de a obține un bun raport calitate-preț.

provider icon

/5

Rent a Car - recenzii clienți/testimoniale

Știm că experiența este importantă pentru tine. Am adunat recenzii ale clienților ca tine, care au folosit serviciul de căutare a unei mașini de închiriat în . Iar tu alegi ce ți se potrivește ție sau scopului călătoriei. Decide în funcție de testimonialele citite, de nota companiei de rent a car, bazată pe calitatea mașinilor, calitatea serviciilor , preț etc.

Vizitează obiective vechi sau noi, în Romania, la volanul unei mașini de închiriat

Călătorește spre acasă în sau vizitează România în calitate de turist. Avem pentru tine câteva informații utile care să te ajute la descoperirea unei noi destinații alături de topcarrentals.ro. Pentru că serviciul de rent a car este primul pas, sau prima cheie ce deschide noi destinații. Închiriază o mașină ieftin din , alege traseul și vizitează. Devino parte din peisaj și descoperă istoria. In Romania spre obiective vechi sau noi, cu o mașină la dispoziția ta și sprijinit de TopCarRentals.ro

Orase
Aeroporturi