Înțelegem că deplasările poate fi costisitoare, de aceea ne străduim să oferim prețuri competitive la toate opțiunile noastre de transfer. Cu prețuri transparente, puteți fi sigur că nu veți întâmpina taxe sau costuri ascunse atunci când alegeți TopCarRentals.

Servicii personalizate de transfer

Înțelegem că fiecare călătorie este unică, de aceea oferim servicii de transfer personalizate, adaptate la nevoile dumneavoastră specifice. Indiferent de cerințele dumneavoastră, suntem pregătiți să vă oferim o experiență de transfer confortabilă și sigură.

Orase

Transferuri aeroportuale

Oferim servicii de transfer de la/către aeroporturile din țară către orice destinație din România. Avem o flotă variată de mașini, de la mașini de mici dimensiuni la microbuze, pentru a vă asigura că aveți spațiu suficient pentru pasageri și bagaje.

Aeroporturi

Transferuri pentru grupuri mari

Dacă călătoriți cu un grup mai mare, oferim servicii de transfer pentru grupuri, cu mașini și microbuze cu capacitate mare de pasageri. Vă asigurăm că veți ajunge la destinația dumneavoastră în siguranță și confortabil.
Simplu, rapid și economic.

Șoferi experimentați și profesioniști

Șoferii partenerilor noștri sunt experimentați și profesioniști, cu cunoștințe excelente de conducere și rutiere. Vă vom asigura că veți ajunge la destinația dumneavoastră în siguranță și fără întârzieri.8

Prețuri accesibile

Suntem dedicați să oferim servicii de transfer de calitate, la prețuri accesibile. Indiferent de destinația dumneavoastră, veți găsi că tarifele noastre sunt competitive și rezonabile. De asemenea, oferim reduceri și promoții regulate, pentru a vă ajuta să economisiți și mai mult.

Servicii închirieri auto România, oferite prin TopCarRentals

>
Transferuri ieftine
Transferuri de lux
Transferuri cu microbuz
Întrebări frecvente despre serviciile de transfer din România
Cum pot să rezerv un transfer în România?

Puteți rezerva un transfer în România contactând o companie locală de transfer, folosind o platformă de rezervare online sau prin intermediul hotelului sau agentului dvs. de călătorii.

Ce tipuri de vehicule sunt disponibile pentru transferurile în România?

Companiile de transfer din România oferă în general o gamă de vehicule, inclusiv mașini, minivane și autobuze, pentru a se adapta la diferite dimensiuni de grup și preferințe.

Sunt transferurile în România private sau comune?

Ambele opțiuni de transfer private și comune sunt disponibile în România, în funcție de nevoile și bugetul dvs.

Pot să rezerv un transfer pentru un grup mare?

Da, multe companii de transfer din România pot să găzduiască grupuri mari cu autobuze și alte vehicule mari.

Pot să plătesc transferul în avans?

Da, majoritatea companiilor de transfer din România vă permit să plătiți transferul în avans prin intermediul platformei lor de rezervare online sau cu cardul de credit.

Ce este inclus în prețul unui transfer în România?

Prețul unui transfer în România include în mod obișnuit transportul, șoferul și orice taxe și comisioane aplicabile. Servicii suplimentare, cum ar fi asistența pentru bagaje, pot fi, de asemenea, incluse.

Este posibil să aranjez un transfer în afara orelor obișnuite de program?

Da, multe companii de transfer din România oferă servicii de transfer non-stop, deși acest lucru poate veni cu o taxă suplimentară.

Sunt disponibile scaune pentru copii pentru transferurile în România?

Da, scaunele pentru copii sunt disponibile la cerere și pot veni cu o taxă suplimentară.

Cu cât înainte ar trebui să rezerv transferul în România?

Este recomandat să rezervați transferul în România cât mai devreme posibil, mai ales în timpul sezonului de vârf al călătoriilor.

Ce se întâmplă dacă zborul meu este întârziat sau anulat?

Majoritatea companiilor de transfer din România monitorizează programul de zboruri și ajustează orele de preluare în consecință. Dacă zborul dvs. este întârziat sau anulat, asigurați-vă că notificați compania de transfer cât mai curând posibil pentru a face aranjamente alternative.